Alla inlägg den 2 januari 2010

Av Therese - 2 januari 2010 18:22

Ja vad ska man säga om denna dag. Har varit ganska lungt. Vi har nog allihopa varit ganska slitna efter jul och nyår. Både mamma ocj flippan e förkylda. Hoppas de kryar på sig snart! Nettan och hennes lillprins kom hit och fikade lite. Mina bakverk verkade vara väldans mumsiga om man tittade på Jason =) Alltid kul när man blir uppskattad =)


Var uppe hos Anna en stund och pratade lite. Fick mig en kopp kaffe också! Det tackar vi för! Och tack för hjälpen idag!


Till middag blev det fiskpinnar och potatis! Mums var det. Tuva dock som äter som en myra tyckte det var ok och hon åt iaf lite. Filippan fick en hel burk pure och det sa bara slurp innan det var slut så hon kanske inte blir lik sin syster i det avseendet!


Nu är det nog inte långt kvar innan Filippa kryper. Hon tar sig framåt och har börjat ställa sig på knä! Man blir ju så stolt så man nästan spricker! =)


Nu har Nettan kommit tillbaka för att kolla på film med oss. Trevligt då man inte träffar henne så ofta!


Jag har funderat på en sak. De har dokusåpor om allt möjligt! Haha kom till denna byn så kommer det slå allt! Aja så kan det vara. Nu blir det inte mer för i dag! Ha det fint alla!

Ovido - Quiz & Flashcards