Alla inlägg den 29 januari 2010

Av Therese - 29 januari 2010 21:09

Jag vet inte alls vad det är med mig just nu men känns inte som om det finns någon glädje kvar inom mig. Jag vet inte alls vad det är frågan om. Jag e trött, nedstämd och mitt tålamod har nog rymt eller nått. Det kanske är så att verkligheten ibland hinner ifatt mig lite för fort! Man försöker hålla upp en mask och försöka ta sig genom dagen men det blir bara svårare och svårare. Har hänt mycket under åren nu och en del av det har jag lagt på min hylla för "saker att bearbeta senare". Kanske är det sånt som ibland hinner ifatt mig.


Något som jag verkligen inte har bearbetat är sorgen efter vår älskade Bengt. Han togs ifrån oss allt för tidigt och varför? Det är den största frågan vad var det egentligen som hände!? Min mor och även jag har lidit över detta men jag måste hålla skenet uppe. Men han finns i mina tankar nästan varje dag. När barnen gör något så tänker jag att det fick han aldrig se. Filippa fick han aldrig se och hon kommer aldrig få uppleva vår tokfarbror =) Tuva var så liten så minnet bleknar mer och mer men jag försöker verkligen få henne att komma ihåg honom. Vid Filippas dop saknades någon, känndes inte alls bra.


Allt känns verkligen meningslöst just nu och jag längtar tills man får känna glädje igen. Visst känner jag glädje när det gäller barnen men det känns inte alls som det brukar. Jag får inget gjort mer än det jag MÅSTE, knappt det. Som sagt jag hoppas verkligen att detta vänder snart. Det är INTE kul att behöva kämpa för ALLT JÄMT!


Finns också vissa som jag e så fruktansvärt besvikna på men vad kan jag göra!? Det är väl bara gilla läget och inse att man inte är mer värd. Jag ska sluta ställa upp när folk behöver mig för man får fan inget tillbaka när det är omvända roller. Man får inget för det iaf! Det är faktiskt så att även jag kan behöva någon att prata med när jag mår dåligt men som sagt det får jag sällan!


Känns som om jag är påväg att gå under. Men men en vacker dag får nog jag också vara helt lycklig! Bara allt kan ordna upp sig!


Aja nog om det, skönt bara att skriva av sig lite! Idag har jag varit med min äldsta dotter och min svärmor på Ikea. Där inhandlade jag backar och lådor till Tuvas rum så vi kunde få någon ordning där inne! Tack Barbro för sällskapet! När jag kom hem gjorde jag köttfärs och potatisgratäng. Nu på kvällen har vi haft Fredagsmys framför Let´s dance! Nu är det snart Natti natti för i morgon är det kalas för Rikards lillebror som fyller 18 =)

Ha det fint! Kram

Ovido - Quiz & Flashcards