Alla inlägg den 4 januari 2010

Av Therese - 4 januari 2010 21:41

Idag har dagen bestått av att sitta och vänta på banken, Var tvungen att sätta in lite pengar på mitt konto så jag kunde betala min teleräkning. Det lär man ju göra i tid om man vill ha en mobil att ringa ifrån =)


Efter banken åkte vi till Lidl och handlade lite mat. En massa pasta blev det och en del kaffe. Sånt som vi alltid brukar ha men det förrådet hade tagit slut så det var dags att fylla på!


Efter Lidl var vi på arbetsförmedlingen och det kan ju ta sin lilla tid vilket det också gjorde men men måste man så måste man. På vägen hem stannade vi till på tallåsvägen och hämtade skötväskan som vi glömde där igår, Passade på att prata med barbro en snabbbis och sen pratade vi också med Jenny som var där.


När vi kom hem var det dags att börja med middagen som bestod av kött, potatis och god sås enligt Tuvas önskan. I morgon har hon bestämmt korv och strips och till kvällsmat Räkmacka! Mums det var så länge sen så! Min äldsta dotter älskar räkor likt sin mamma haha!


Nu på kvällen har vi plockat undan och hängt tvätt och givetvis gjort iordning barnen för natten! Nu är det robert Gustavsson på Tv och sen blir det Paradise Hotel och sen är det natti natti som gäller! Ha en underbar kväll! Kram

PS Ett stort grattis till er! =) ds

Ovido - Quiz & Flashcards